Arad, Dragalina numarul 22-24
Suna-ne: +40784222201

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Casa 6 camere zona Sagu

Property ID : 2109
Euro117,500.00
Lot Area: 2880 mp Floor Area: 250 mp Dormitoare: 6 Bathrooms: 2 Garage: 2

Casa 6 camere zona Sagu: este situata in zona centrala a localiatii, suprafata totala teren 2880 mp, suprafata construita 250 mp, frontul stradal 27 ml, an constructie 1977, renovata total in 2004, materiale constructie caramida.

Casa 6 camere zona Sagu: este compusa din doua corpuri de cladire, in cea mare avem 6 camere, 2 bai, ( una cu cabina dus si una cu cada ) hol, antreu, mansarda la gri cu scara exterioara. Cele doua camere spre strada au geamuri duble cu tocuri de lemn si sticla termopan, rolete, usile interioare la cemere sunt din lemn, usi exterioare si geamuri termopan, parchet masiv si laminat intr-o camera, gresie si faianta in bai si bucatarie. Casa este izolata cu ampora de 5 cm, peretii au grosimea de 50 cm, invelitoare cu tigla de Jimbolia, incalzire centrala proprie cu lemne si carbuni, teracote, boilere pentru apa calda, curent trifazic si monofazic, canalizare apa curenta, pivnita in suprafata de 24,20 mp.

Casa 6 camere zona Sagu: corpul de cladire din curte este compus din hol inchis in termopan, bucatarie open space cu locul de luat masa, doua camari pentru depozitare alimente, doua garaje, terasa acoperita iar in gradina o anexa spatioasa. Curtea este betonata, intrare auto, fantana cu tuburi adancime 18 m cu apa este potabila. Gradina este impartita in spatiu pentru gradinarit si livada cu pomi fructiferi in mare parte nuci.

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>