Arad, Dragalina numarul 22-24
Suna-ne: +40784222201

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Spatiu comercial Seitin

Property ID : 0369
Euro40,000.00
Lot Area: 1079 mp Floor Area: 205 mp Structure Type: Caramida Roofing: Tigla

Spatiu comercial Seitin, este amplasat in centrul localitatii Seitin, intr-o zona cu trafic intens auto si pietonal, vad comercial foarte bun. Strada este asfaltata.

Spatiu comercial Seitin, constructie din caramida, suprafata totala de teren este de ​​​​​​​​​​​​874 mp, suprafata construita 205 mp, frontul stradal este pe doua strazi. Se afla singur in curte.

Spatiu comercial Seitin, Se preteaza atat pentru a se face fabrica industriala, cat si pentru market, sala de evenimente,  sau orice alt tip de afacere comerciala.

Spatiu comercial Seitin,  are toate utilitatile: (enel, apa). Necesita renovare.

IMPORTANT IN PROCESUL DE VANZARE:
– Oferim consiliere si asistenta pana la finalizarea tranzactiei imobiliare.
– Va sprijinim in procesul de creditare prin expertii mediatori de credite in baza colaborarilor noastre cu institutiile bancare, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea definitiva a creditului.
– Abordam impreuna etapele prin care trece un cumparator pana in momentul cand devine proprietar evitand toate greselile pe care cumparatorii tind sa le faca in tranzactiile imobiliare.
– Gestionam toate demersurile pana in momentul cand veti deveni proprietar, de la inceputul cautarii  pana la relatiile si procedurile dintre cumparator-vanzator-banca-notar.

Facilitati propietate

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>