Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Spatii industriale si edilitare 2044 mp – Nadlac

Property ID : 2113
Euro1,100,000.00
Lot Area: 7153 mp Floor Area: 2044 mp Incaperi: 15 Bathrooms: 5

Spatii industriale si edilitare 2044 mp Nadlac: se afla in apropiere de centura de urcare/coborare de pe autostrada A1: Nadlac – Bucuresti; Nadlac – Budapesta. Suprafata teren 7153 mp, suprafata construita 2044 mp, forntul stradal 90 ml, anul constructie 1973.

Spatii industriale si edilitare 2044 mp Nadlac: sunt conpuse din 3 corpuri de cladire si 3 si 3 anexe pentru animale, intrare auto si camion pe doua strazi, circuit, poarta are o latime de 6,76 ml. Corpul 1 P + M, este compus din doua hale care comunica intre ele printr-o usa inalta de 2,5 m si una pietonala, inaltimea la mijloc 5 m, la coame 3,5 m, 3 grupuri sociale cu dusuri si vestiar, bucatarie spatioasa in suprafata de 38 mp, hol, sala de mese /birouri, cabina cu panouri electrice, la etaj sunt doua apartamente cu cate doua camere tip vagon si doua bai. Poarta industriala la intrarea in hala cu inaltimea de 3,5 m si latimea de 5 m, usa pietonala, pardoseala din beton in hale, acoperisul din BCA si izolatie cu bitum, constructia din BCA si caramida, in hol, bai si bucatarie gresie si faianta, incalzirea in apartamente cu centrala proprie pe gaz sau teracota cu lemne. Corpul 2 este compus din cabina portar, doua incaperi pentru birouri/spatiu de locuit, o camara de cca 150 mp, hala in suprafata de 250 mp, inaltimea halei este de 3,40 m, intrarea se face prin doua porti care au o inalte de 2,5 m, atelier cu scule, cladirea continua cu inca 4 spatii cu o inaltime de 4,8 m in scadere pana la 3, 4m, unul este inchis iar celelalte 3 sunt open space fiecare cu usa ( nefinisate ), invelitoare de tabla, terasa acoperita in fata celor 4 spatii. Corpul 3 este compus din hala ideala pentru depozit, bucatarie de vara foarte spatioasa si luminoasa, terasa acoperita. Cladirile izolate cu ampora de 5 cm, vopsite cu vopsea structurata, curtea betonata si foarte spatioasa, gradina pentru legume, livada cu pomi fructiferi, anexele pentru animale 2 in suprafata de 111 mp si una de 57 mp, bazin cu apa functional 28 mp. Utilitati apa curenta, put forat cu hidrofor, gaz, prister, energie electrica trifazica si monofazica. Transformatorul proprietate personala, parcare auto. Incalzire cu gaz, autorizatia PSI in curs.

Partial inchiriat produce un venit.

 

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>