Arad
Suna-ne: +40784222201

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila 4 camere P+E zona Gradiste

Property ID : 2308
Euro380,000.00
Lot Area: 700 mp Floor Area: 300 mp Dormitoare: 4 Bathrooms: 2

Vila 4 camere P+E zona Gradiste: este situata intr-o zona de case linistit si in apropiere de statiile de transport in comun, scoli, diverse marketuri si magazine, farmacii si la doar cateva minute de zona Podgoria. Suprafata totala a terenului 700 mp, suprafata construita 300 mp, suprafata utila 206,75 mp, suprafata terasa 20,5 mp x 2 (parter si etaj) , suprafata garaj 29,85 mp, front stradal 13 ml. Anul constructiei 2010, finalizarii 2017.

Vila 4 camere P+E zona Gradiste: este dispusa pe doua nivele, parterul este compus: – din living foarte generos, bucatarie, baie cu dus, dormitor cu semineu functional, birou in casa scarii, o terasa inchisa cu pereti de sticla; etajul este compus: – dintr-un dormitor generos cu baie matrimoniala cu dus si cada, dressing foarte spatios si foarte bine organizat, camera tehnica dotata cu masina de spalat rufe, uscator rufe, masa de calcat si spatiu depozitare, balcon amenajat frumos  inchis cu sticla sicare pune in valoare peisajul frumos din curte, o camera de zi si o mica biblioteca care ofera o zona de relaxare in casa scarii.

Vila 4 camere P+E zona Gradiste: Curtea pavata cu piatra cubica, anexa este compusa din garaj si o terasa inchisa amenajata pentru relaxare, gradina cu pomi fructiferi are o suprafata de 250 mp, cu sistem de irigare automatizat, inclusiv pentru flori si spatiul verde de la strada, incalzirea este in pardoseala peste tot. Finisaje de calitate care emana eleganta si atentia cu care au fost alese, baile sunt cu piatra travertin, dormitorul matrimonial de la etaj are pardoseala din onix, iar in toate celelalte incaperi este cu piatra de calitate.

Vila 4 camere P+E zona Gradiste: este mobilata/utilata modern, functional care ofera un stil de viata luxos cu spatii generoase cu un design bine ales si integrat

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>