Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila 7 camere P+M zona Gradiste

Property ID : 2263
euro245,000.00
Lot Area: 580 mp Floor Area: 286 mp Dormitoare: 7 Bathrooms: 3 Garage: 1 Basement: BCA Structure Type: Beton

Vila 7 camere P+M zona Gradiste: este situata intr-o zona de case linistita, aproape de statiile de trasport in comun, scoli, gradinite, supermarketuri. Suprafata totala a terenului 580 mp, suprafata construita la sol este 143 mp, suprafata desfasurata este 286 mp, are doua fronturi stradale 15,97 ml si 39,5 ml, anul finalizarii constructiei 2006, materiale caramida/ BCA, invelitoare tigla Bramac, intrare auto pe un front stradal si pietonala pe celalalt.

Vila 7 camere P+M zona Gradiste: parterul dispune de un hol si living open space cu bucataria, 2 camere, baie cu geam, camera tehnica, camara alimente sub scara, are doua intrari una cu usa metalica si una tamplarie PVC cu geamuri termopan spre terasa acoperita de cca 36 mp care face legatura intre casa si anexa. In living un semineu functional, scara interioara din lemn masiv, mansarda este compusa din hol spatios, 3 dormitoare, baia spatioasa cu geam, dormitorul matrimonial care dispune de o baie generoasa cu geam si dressing spatios, decomandat total, tamplarie geamuri PVC de calitate cu sticla termopan, pe exteriorul casei obloane personalizate din aluminiu, usi interioare din lemn, parchet din lemn masiv in camere, gresie si faianta in bai si bucatarie.

Vila 7 camere P+M zona Gradiste: dispune si de doua anexe, una cu bucatarie de vara si camara alimente, cealalta este atelier si spatiu depozitare, curtea este impartita in doua frumos amenajata cu iarba si arbori ornamentali, alee pavate, fantana forata amenajata frumos, gratar rustic construit din caramida, intrare auto cu carport, sistem de irigare automatizat legat la fantana. Utilitati: incalzirea este cu centrala proprie pe gaz, clime, canalizare, energie electrica. Posibilitate de parcare in curte a doua masini si la strada un spatiu de parcare generos. Imobilul se vinde partial mobilat/utilat.

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>