Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

OK Imobiliare s-a relansat, îmbunătățiri la motorul de căutare proprietăți

Site-ul Ok Imobiliare a trecut printr-o schimbare majoră realizată de divizia tehinică. Relansarea acestuia a fost dublă. Pe lângă îmbunătățirile tehnice realizate în structura site-ului, acum accesarea site-ului e mai simplă. Domeniul imobiliarearadok.ro a fost transformat în okimobiliare.ro, pentru accesare mai rapidă.

OK Imobiliare are in portofoliu atat proprietăți spre închiriere cat si spre vânzare din Arad si imprejurimi.

OK Imobiliare este specializată în proprități extrem de atent verificate. Nici o proprietate din Arad sau împrejurimi nu intră în portofoliul agenției noastre dacă nu este atent verificată de agenții noștri. Verificările se fac de la structura clădirii, până la actele acesteia pentru a ne asigura că nu sunt probleme la vânzare sau la închirieri.

Cu peste 12 ani de vechime toate proprietățile aduse în portofoliu trec prin filtrul departamentului nostru și sunt analizate, abia apoi listate pe site.

Calitatea serviciilor prestate de Ok Imobiliare Arad este recunoscută de miile de clienți care ne-au trecut pragul și succesul tranzacțiilor pe care le avem în urmă.

Ok Imobiliare Arad este una din puținele agenții care deține sub administrare zeci de proprietăți, atât spre închiriere cât și spre vânzare.

Piața Imobiliară din Arad

Aradul se dezvoltă într-un ritm altert. Se contruiesc multe ansambluri rezidentiale, chiar și în unele zone unde se află case. Acestea sunt la nivelul de confort adaptat la anul 2021 și au pe lângă apartamente și zone de agrement.

Directorul agenției Ok Imobiliare Arad a declarat că:

„Se construiesc multe blocuri, chiar si intre case cu parter + 2 etaje si mansarada, chiar si complexe noi de case cu strazi, iluminat public, zone de agrement pentru cei care locuiesc in complex, paza umana, supreveghere video la periferiile municipiului”, spune Daniela Stoiu.

Daniela Stoiu Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>