Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Casa 4 camere Graniceri

Property ID : 2194
Euro59,900.00
Lot Area: 1800 mp Floor Area: 360 mp Dormitoare: 4 Bathrooms: 2

Casa 4 camere in Graniceri: este situata intr-o zona de case linistita, suprafata totala 1800 mp, suprafata construita 360 mp, amprenta la sol 210 mp.

Casa 4 camere in Graniceri: este compusa din 4 camere, doua bai, decomandat, hol spatios, bucataria open space cu locul de luat masa, scara interioara catre mansarda care este la gri. pivnita, camera tehnica, curtea betonata, gradina cu verdeata si pomi fructiferi, doua fantani forate una la o adancime de 100 m si una la 18 m cu apa potabila, incalzire centrala proprie pe lemne,gazul la poarta, boiler electric pentru apa calda.

IMPORTANT IN PROCESUL DE VANZARE:
– Oferim consiliere si asistenta pana la finalizarea tranzactiei imobiliare.
– Va sprijinim in procesul de creditare prin expertii mediatori de credite in baza colaborarilor noastre cu institutiile bancare, de la intocmirea dosarului pana la obtinerea definitiva a creditului.
– Abordam impreuna etapele prin care trece un cumparator pana in momentul cand devine proprietar evitand toate greselile pe care cumparatorii tind sa le faca in tranzactiile imobiliare.
– Gestionam toate demersurile pana in momentul cand veti deveni proprietar, de la inceputul cautarii  pana la relatiile si procedurile dintre cumparator-vanzator-banca-notar.

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>