Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Spatiu birouri Zona Ultracentrala

Property ID : 0268
Euro190,000.00
Lot Area: 326 mp Floor Area: 300 mp Incaperi: 10 Bathrooms: 2 Structure Type: Caramida

Spatiu birouri Zona Ultracentrala, este amplasat in centrul orasuluila parterul imobilului, intr-o zona cu trafic intens auto si pietonal, in apropiere de mijloace de transport in comun.

Spatiu birouri Zona Ultracentrala, constructie din caramida, are suprafata construita 326 mp, frontul stradal este de 25 ml, este situat la parter inalt, este decomandat, ferestrele sunt cu vedere spre strada. Imobilul este impartit in 2 apartamente, primul este compus din 6 camere si grup sanitar  si cel de al doilea este compus din 4 camere si  grup sanitar. Camerele au suprafete intre 3×5 mp si 6×5 mp. Imobilul are doua intrari, una din strada si una din curtea interioara unde se mai afla 3 proprietari.

Spatiu birouri Zona Ultracentrala, necesita renovare, este amenajat cu parchet din lemn masiv, geamurile si usile sunt din lemn, gazul este la poarta.

Spatiu birouri Zona Ultracentrala, se preteaza pentru cabinete medicale, cabinete de avocatura, birouri, etc.

Facilitati propietate

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>