Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila 10 camere P+M in Sofronea

Property ID : 2087
Euro1,950.00
Lot Area: 2300 mp Floor Area: 200 mp Dormitoare: 10 Bathrooms: 9

Vila 10 camere P+M in Sofronea: este situata in apropiere de strandul termal Sofronea, suprafata terenului 2318 mp, suprafata construita la sol 391 mp, suprafata construita desfaurata 685 mp, constructie din BCA si caramida, anul constructiei 2013, invelitoarea din tigla la cladire iar la terase din tabla, structura din beton, planseu din beton.

Vila 10 camere P+M in Sofronea: Parterul este compus din hol generos, living 45 mp , loc de luat masa 25 mp capacitate cca 20 persoane, bucatarie, camera de joaca pentru copii care poate deveni dormitor, bar cu spatiu pentru depozitare, doua grupuri sociale ( barbati si femei ), camera tehnica in suprafata de 18 mp an constructie 2013, unde este centrala si boilerul este impartita in doua incaperi, tamplarie termopan, scara interioara din lemn. Mansarda este compusa din 6 camere fiecare cu baie proprie, o garsoniera cu bucatarie , birou, camera tehnica /uscatorie/depozitare lenjerii pentru pat/prosoape etc. Terasa la parter de 80 mp si la mansarda de 28 mp cu coborare spre piscina care are o suprafata de 56 mp. In apropiere si conducta cu apa termala, put forat, gazul in curs.

Vila 10 camere P+M in Sofronea: detine in curte si o cabana din lemn P+M ingradita separat, suprafata construita desfasurata 110 mp, compusa la parter din hol, camera, bucatarie, baie, clima. Curtea frumos decorata cu arbori decorativi, brazi, alei si spatiu verde foarte generos. Locatia este deosebita si foarte pretabila pentru pensiune/spatiu de cazare si relaxare/ camin de batrani.

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>