Arad
Suna-ne: +40723955818

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Vila Lux Zona Micalaca

Property ID : 9035
Euro690,000.00
Lot Area: 3000 mp Floor Area: 650 mp Dormitoare: 5 Bathrooms: 5 Garage: 1 Year Built: 2008 Stories: 1 Roofing: Tigla

Vila Lux Zona Micalaca, se afla intr-o zona rezidentiala linistita, cu vecinatati onorabile si zone curate, in apropiere de centre comerciale, piata, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite.

Vila Lux Zona Micalaca, are o suprafata utila de 650 mp si este asezata pe un teren de 3000 mp cu un front stradal de 40 m, constructie din caramida Poroterm de 38 cm, termoizolata cu ampora de 10 cm, realizata in cadre, cu ferestre in consola, elemente arhitecturale deosebite,  terase si acoperis hidroizolate. Constructia a fost finalizata in anul 2008.

Vila Lux Zona Micalaca, gardul din fata proprietatii are 40 de m lungime si 3,5 m inaltime, este realizat din carmida si lemn triplustratificat, care are sistem propriu de iluminat. Este prevazut cu poarta pietonala automata (video interfon) si porti pentru acces auto cu deschidere automata (marca Hormann – Germania). De asemenea, incadrata in gard se afla o constructie pentru portar (formata din camera, toaleta, spatiu pentru tomberon).
Jur-imprejurul imobilului terenul este pregatit cu sistem de irigatii subteran cu senzori de umiditate care mentin gazonul verde o mare parte din an. Exista un foraj special realizat cu acest scop.

Vila Lux Zona Micalaca, constructia din terase dispune de camera tehnica, birou, garsoniera (alcatuita din camera dotata cu bucatarie si baie proprie ) avand intrare separata in imobil, living cu semineu, living care se continua cu terasa exterioara spre curtea din spate, terasa exterioara acoperita, partea dinspre gradina este inchisa numai cu geamuri facand casa foarte luminoasa.  Tot la parter este o bucatarie cu loc de luat masa pe doua etaje (6 metri). La etaj sunt 4 camere , complex matrimonial (alcatuit din dressing, baie cu Jacuzzi si dormitor cu terasa exterioara), hol cu biblioteca, camera tehnica cu central termica.

Vila Lux Zona Micalaca, finisajele si amenajarile sunt de calitate superioara : parchet din lemn de nuc marca Kahrs (Suedia) – traffic intens, usi interioare marca Ringo (Germania). Usile de acces in cladire sunt din otel, securizate cu inchidere in 8 puncte marca Unilux (Germania), perdele si draperii din fibre naturale si organza – marca Sati (Spania) faianta si gresie marca Aparici (Spania), baterii pentru bai marca Newform (Italia), obiecte sanitare din portelan marca Jacuzzi (Italia), cada pentru 2 persoane marca Jacuzzi(Italia), semineu Palazzetti (Italia), balustrade de inox cu sticla de 8 mm securizata. Tamplaria este din lemn triplustratificat de meranti marca Unilux Germania , transfer temic foarte redus, geamurile au inchidere in 6 puncte si buton de blocare din interior, iar sticla este antiefractie. Casa are sistem de alarma cu senzori in exterior cu monitorizare. Usile de la garaj si de la poarta sunt automatizate , marca Hormann (Germania). Imobilul este prevazut cu un sistem de filtrare si dedurizare a apei. Sistemul de incalzire/racire se realizeaza prin ventiloconvectoare cu termostat marca York.

Daniela Stoiu Arad

Agenti

Agent

Alte propietati in Imobiliare Arad

No Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>